Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK


MacGyvernek lesz egy fia a csattanós fináléban
SUN 1992.
Írta: Alex Burton

Richard Dean Andersonnak a való életben még nincs gyereke, csak álmodik róla, viszont a MacGyver sztárjának ez lesz az utolsó nagy dobása a sorozat fináléjában.

Az ABC sorozat befejező részében, amelyet április 25-én sugároznak majd, a fenegyerek MacGyver sétál a naplementében a fiával, akiről sosem tudta, hogy llétezik. "Ez több, mint fantasztikus véletlen, hogy MacGyver felfedezi a felnőtt fiát, mivel a való életben Richard Dean Anderson már régóta vágyik gyerekre." Meséli egy beavatott.

"Biztos vagyok, hogy Richardnak volt némi befolyása a forgatókönyvekre, mivel már hét éve csinálja a show-t és mindenkivel jóban van a produkcióban. Könnyen észrevehető, hogyan tükrözi vissza a forgatókönyv Richard vágyakozását az apaság örömeinek felfedezésére - annak ellenére, hogy ő maga nőtlen."

Az epizódban MacGyver egy illegális ázsiai importüzletet vizsgál ki, és közben összebarátkozik a fiatal fotóriporterrel, "Sam" Malloy-jal (az újonc Dalton James játssza). Szinte véletlenül fedezi fel MacGyver, hogy Malloy az ő fia..

R"Dalton James és Richard tényleg jól összejöttek" mondja a beavatott. "A forgatókönyv által előhívott nyilvánvaló apa/fiú érzelmek mellett egy nagyon komoly baráti kapcsolat alakult ki köztük. Volt néhány szomorú jelenet és könny is a forgatás során. Dalton így mesélte: 'Jól kisírtuk magunkat Richarddal' Ezek nagyon érzelmes jelenetek voltak. Természetesen az utolsó epizód forgatásának ténye is növelte Anderson érzelmi megterhelését.

Anderson, 42, jelenleg Justine Batemannel jár, miután véget ért a szilárdnak tűnt kapcsolata Dana Freedmannel, Arsenio Hall publicistájával.

"Az jár az eszemben, hogy szeretnék egy pár saját gyereket." Vallja Anderson. "Remekül kijövök a gyerekekkel".

Dalton James menedzsere Gary Scalzo elmondja a STAR-nak: "Az ABC és a Paramount producerei több, mint 100 fiatal színészt hallgattak meg, hogy kiválasszák a megfelelőt MacGyver fiának szerepére. Dalton bejött és mindenkit meggyőzött, pedig még csak hat hónapja dolgozik a szakmában."

RJames 21, jelenleg a C&C Riders című filmet forgatja az ABC-nek Robert Urich társaságában. Scalzo hozzáteszi: "Az ABC és a Paramount annyira megkedvelte őt, hogy kigondoltak egy "fiatal MacGyver" sorozatot Dalton részére, ha a finálé visszhangja sikeres lesz.

"Akár így, akár úgy, ez Richard Dean anderson végleges búcsúja. Bár nagy megindulás volt az utolsó rész alatt, úgy tudom, Richard túlvan már a sorozaton."Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK